Ez a weboldal sütiket használ a megfelelő működés érdekében.Az alapi Polgárőr Egyesületet 2005-ben alapították meg. 2011.szeptemberétől Rompos Mihály vezetésével 31 taggal működik egyesületünk .Alap területén rendszeresen nappali és éjszakai szolgálatot látunk el.Havonta átlagosan 200-tól 500 óráig látunk el szolgálatot.Ez idő alatt több esetben sikeresen jártunk el. Pl.:Házalók,idősek fére vezetése ,időjárási viszonyok segítése.
Aktívan részt veszünk a falu életében.rendszeres kapcsolattartásban állunk a helyi Önkormányzattal a helyi Civil szervezetekkel és együtt működési szerződésünk van a Sárbogárdi Rendőr kapitánysággal, Fejér Megyei Polgárőr Szövetséggel,Katasztrófa védelemmel,Posta ZRT-vel és a Köz út KHT-val. Igyekszünk a falu lakosaival jó kapcsolatot teremteni,felkéréseknek eleget tenni.
Egyesületi tagok szolgálati ideje havi beosztás szerint működik.Közölünk többen saját gépjárművel saját költségen látnak el szolgálatot.
Egyesületünk Támogatásokból tartja fel magát.Mely nagy részét a a helyi Önkormányzat és a megyei Polgárőr szövetség nyújt.Valamint a helyi vállalkozok.

Székhely: 7011 Alap Dózsa György utca 31.Kérjük a településen élőket ha modjukban áll hozzájárulásukkal segítsék működésünket.

Ezen a bankszámla számon támogathatja Egyesületünket:

Bankszámla szám:: 58100020-10008236

Önként, Együtt, Egymásért!

Tisztelettel : Rompos Mihály

Egyesület Elnöke

Elérhetőségeink:

0630/6987544
Rompos Mihály Elnök Úr

0630/621-5008
ifj, Pribék Zoltán Elnök helyettes.

Alapi Polgárõr Egyesület Alapszabálya - Letöltés

Alap Község Önkormányzata.