Ez a weboldal sütiket használ a megfelelő működés érdekében.


Tisztelt Lakosság, Ügyfeleink, Érdeklődők!

Az önkormányzatnál használt e-mail címek változnak, minden 'Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.' végű címek '@alap.hu' végűekre változnak.

- Titkárság : Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. cím helyett Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. -ra változik. 
- Szociális/igazgatási ügyintézés : Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
- IT/adminisztráció : Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
-
Adózási ügyintézés : Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

-Gazdasági ügyintézés : Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
-Pénzügyi ügyintézés : Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A régi e-mail címek 2020.04.01-el megszűnnek, arra a címre küldött e-maileket nem kapjuk meg.

Megértésüket köszönjünk.

 

. Hostgator coupon